onsdag 18 september 2013

Regn och storm

gjorde så att jag inte gick ut med min gudmor. Å andra sidan helt ok för då fick jag dom sista legona tvättade. Här fanns sju fryspåsor. Två större och några mindre.

Men nu är då alla legor tvättade och säkert torra i morgon.


Stormen och regnet bara fortsatte så jag övervägde att vi sku ha farit med jeep efter Aron och sen till Musta, men det  bara int blev. 

Jag satt sen stövlar och parkas på mig och gick iväg till Alepa. Ursprungligen skulle jag inte ha mycket, men det blev två enorma kassar.


HANS VÄLIMÄKI
tillredde maten i dag - alltså min man. Rätten hette Villi-Makrilli. D.v.s viltris med makrill på burk och oliver och persilja. Jag satt i lugn och ro med en grogg medan Välimäki laga mat. 
Helt sjukt gott!

 Makrillrisotto, sallad, bröd och rose´vin.

 Och när hösten kommer skall man ha tuikku i fönstret.


FRAMFÖR TV:N
sätter jag mig snart, men kanske inte för nån längre tid. Den norska serien Halvbrodern verkar ganska obehaglig och kl 22 på Teema kommer en rysk film som heter Jelena och handlar om en gammal tant i dagens Moskva. Den verkar också otäck. Kanske jag lägger mig strax efter tio.


MONSIEUR
sa att det blir bra väder i morgon. Just just. Då vill min gumor ut och handla. Kl 18 skall jag på yoga. Få se vad mitt sjuka ben säger...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar