söndag 22 september 2013

Fint väder

så vi beslöt med Monsieur att gå till koloniträdgården på promenad. Kalle meddela att han inte orkar gå till Habitare utan kommer bara för att se på ryan och äta pasta.
Snart texta Caro att"vad har ni tänkt?" så hon beslöt att komma med till koloniträdgården. Hon antog att där sku vara nån "sadonkorju" men så var det inte. Den hade varit för en vecka sen och nu var porten stängd för resten av året. Dumt! 

Vi meddela Caro det och träffades i stället i Indiaparken. 


 En glad Aron åker rutschbana.

Här på en sorts amfiteater. Han var jättesur för han satt och lekte med sina sandleksaker och så kom dit en pikiliten ficka som knappt kunde gå och tog hans spade.

  Amanda vakna.

Aron gungar med mofa.
 
Efter det här skulle vi gå till Lippakiosken, men den var inte öppen så i stället köpte vi glass från Masurkka. Jag satt med Aron på lågstadiets trappa och åt glass och bad att Caro sku ta en bild av oss, men det blev en video och nu vet jag inte hur man sätter en video på bloggen   : (

Sen börja det regna. Ganska hårt faktiskt. Vi stod länge under ett träd på skolgården, men det blev snart uppehåll och Caro, Aron och Amanda gick hem och T och jag likaså. Vi kolla ryan i verkstaden som Kalle sku komma och se på. 

 Här en enorm hög med konstiga svampar vid trottoarkanten.


Man fick en lur och sen börja jag med söndagspastan och Kalle ringde att nu är han här så T och han gick till varaston. Jag fick pastan och laxen och salladen och vad det nu var färdig och sen kom dom hem och Kalle vill ha både ryan och en gammal lampa.


Söndagspastan var god och vi satt en stund  i soffan med Kalle.

 Småningom for han hem till Speranskijvägen och jag ladda ner lite bilder.

BRON
såg jag första delen och sista delen. Verka lite otäck så bra att jag inte såg. Nu börja andra "säsongen". Men jag undrar nu just. Tror knappast jag hakar på...

MORGONDAGENS PROGRAM
mer eller mindra öppet. Antingen min gumor eller Caro. 
Få se   :)

SLUTLIGEN
Ganska sent i går kväll kom en film av Lars von Tirier som hette Melancholia. Helt sjukt bra! och så fina skådisar: Kirsten Dunst, Alexander Skarsgård, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland m.fl och också storyn var jätte bra! Man kan säkert se den på Arenan.








2 kommentarer:

  1. Aj fick du inte videon hit med mina instruktioner?? Såg att du också tog en burk citronpesto... var den inte himla god??!! Vi åt upp hela burken :)

    SvaraRadera
  2. Varför är här nu någå nyt system? Höh!

    Nä det lyckades inte, men jag skall nog försöka på nytt.
    Jo citronpeston var sjukt god. Vi sluta äta pesto för vi fick pestosmak i munnen länge efter det, men inte av den här citronpeston :)

    SvaraRadera