torsdag 5 september 2013

Frukostbesök

i dag. När Caro och Amanda anlände var kaffe, bröd, jugurt osv färdigt. Jag föreslog att vi skulle äta på takterassen när det var så vackert väder. Det tyckte Caro också så vi bar allting dit upp. 

 God frukost.

 Fundersam Amanda.

Intelligent dotter. Strax efter att den här bilden togs invaderades balkongen av getingar. Dom kröp omkring på våra bröd och stal skinkbitar. Caro blev arg så vi gick ner.

Tydligen blev Amanda lika glad.



AMANDAS DOP
hålls på söndagen. Vi gick nu igenom menu´n. Jag lova skaffa rostbiff, laga potissallad och låna kaffekoppar och spetsduk. Ett-tiden for dom och jag gick till verkstaden. Kanske dopsmycket inte ändå blir så tokigt. Jag fick bort finsilvret och hade det i polertrumlarn med den tredje Cartier-ringen. En timme. Under tiden talade jag med min gumor.

Sen var jag då tvungen att limma stenarna.

En orsak var det att hålen var borrade för när den tjocka guldklimpen. Det gick liksom inte att "gnida".

 Lite suddig bild. Tar en bättre i morgon.

Här tre Cartier-ringar.


PROMENAD TILL MUSTA
kl 17. Fint väder. Jag skulle fråga råd om rostbiff. Dom sa att det gått åt så mycket att dom steker en ny sats i morgon. Jag sa att typ tre skivor per pers att vi har också fisk. Nå, hon lova laga allt färdigt. Sande far efter rostbiff och fisk på lördagen. 

Då kom jag plötsligt ihåg min mat jag ofta åt när jag studera i Ekenäs. Grynost, haricotvertes och tonfisk så det köpte jag. 

Och sen när jag kom hem blev jag snål på resten av Mateus - med ärtsoppa sku jag ha druckit isvatten   : /   Nå, kanske det var lite onödigt...


AMANDA-SMYCKET
är färdigt så jag kan då städa i morgon. Dessutom borde jag fylla i en enorm mängd  sjukförsäkringsjuttur. Jobbigt när man int mera kan göra det på nätet    : (   
Eller borde jag göra det nu? Nä, klockan är ju halvelva.

Adjö!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar