tisdag 10 september 2013

Idag i verkstaden

morgonskift. Kaffe och bröd med. Jag hällde en kopp kaffe åt mig, kolla lite pingelhalvorna, pensla fluss och lödde sen. Tog en kaffeklunk till och lödde sen silveröglan på plats. Det här börjar låta som Knausgård.

Här bild på pinglan som nu skall poleras. Vilket ju tar tid.

 Som omväxling mina skrotkoppar   : D


MEN
jag gjorde annat också. Kom överens om träff med mitt gudbarn Nora som väntar bebi. Kalle är nu hemma med sin flunssa så ingen Saksi idag. Jag hade tyvärr deleta ett foto från min kamera som Caro sku ha villa ha "Aron gör min". Dessutom kl 12 kaffepaus.

FINSILVERFLÄCKAR
kommer man ju aldrig undan. Ganska pahoga idag som jag fick kämpa med. Fick ändå till slut bort dem allihopa.  Använde den här gången olika sorters hängborrsbett. Bl.a ett nytt av plast.

Fin pingla. Jag skall sälja den på Höstmarknaden. Hoppas nån köper.


KEDEN
laga jag sen. Länkar, lås och löda och betbad. Lyssna på Amy Winehouse. Monsieur hade fört sjukpaket åt Kalle så jag kolla var han var. Han var på Träffpunkt Akademen. 

ALEPA
blev aktuellt så jag handla där faktiskt ganska mycket. 
"Puoli seitsemän" har jag aldrig sett på men nu skulle Maija Vilkkumaa vara där. Hon har skrivit en bok och gjort nånsorts gradu. Det var alltså till henne jag gjorde en massa hängen när hon sluta med sitt band. Sen åt jag ärtsoppa och sen har jag väl hasat.

INGEN VERKSTAD
mera den här veckan. I morgon skall jag äntligen fylla i mina sjukförsäkringsansökningar och sen lova jag Caro att vara med Amanda på promenad meda hon är på gym. 

Och tyvärr måst jag väl gå ensam på Saksis utställning   :(
Nå, Kalle har ännu hela slutet av veckan på sig. Den är öppen ännu på söndagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar