tisdag 3 september 2013

Min Kellomiehet-lista

hade jag glömt i verkstaden. Jag gick efter den och tog sedan bussen någå 11.30-tiden. Nuförtiden läser jag Kanusgård också i bussen. Jag hade tänkt skaffa nya skor till dopet. Liksom finskor som jag inte skulle ha podologinlägg i. Kollade Ecco, men dom hade ren höstskor. 

Jag gick sen upp till  Gamlakyrkans park och tänkte bli överkörd av Christer och Carcki -  Monsiuers syster och man. Dom titta att är det jag, men ansåg att int går hon ju sådär långsamt. Men det var jag och Carcki tyckte att när man inte mera känner igen varandra måst man ju träffas.


Jag förde ringen till Q-Hair och lämna den där för Inka var inte på plats, vilket jag visste. Skulle ha nya Sigur Ros från Stupido, men den var slut. Dom skall flytta till Beghäll och beställer inte nya skivor före det. Jag blev tipsad Keltainen Jäänsärkijä så efter min tantdoktor gick jag dit och fick den.

 Skall lyssna på den i morgon i verkstaden.



BUSS 66A
går till Drumsö. Kellomiehet finns på Hallonnäsvägen. Jag hade tänkt fota huset, men glömde. 

 Det blev en havsvy i stället   : )

Här dom fina zirkonerna och silverkedarna.



EN MASSA SKOBUTIKER
hade jag besökt, men tyckte att jag ännu sku kolla Stockmann. Ändå besöt jag att i dag inte fara upp till åttonde och äta glass utan valde fjärde. Och Möwenpick i stället för Fazer. Och tyska nötter istället för jordgubb.

 Som omväxling riktigt gott!



I VAGABONDS AFFÄR
i Kampen hade jag sett svarta inneskor. Jag fråga att finns det inte vita. Nja, att kanske i deras andra butik på Mannerheimvägen. Nå, jag glömde gå dit, men Stockmanns skoavdelning finns bredvid cafe´t där jag satt så när jag ätet min glass behövde jag inte ta många steg innan jag såg Vagabonds vita inneskor.

Det är nummer 40 så dom är liksom lite långa, men alla krokiga tår ryms dit.



TOG BUSSEN
Läste Knausgård. Solen sken. Hemma börja jag fota mina saker. Såg nyheterna om Nokia-affären. Värmde ärtsoppa som jag åt med knäckbröd, Motte-smör och isvatten.  

I morgon hela dagen verkstad och jag fick textare av Inka att hon älskar sin nya ring   : )

2 kommentarer: