torsdag 16 december 2010

MINA SMÅ
bor fortfarande här. Renoveringsfirman fick problem, så på slutrakan har det dragit ut på tiden. Nu har gubbarna ändå lovat att det absolut sista görs på måndagen. Ja a, då är det ju i princip ren jul...  Det har varit roligt att ha Aron här, se hans första steg och höra hans nya "prat". Ändå önskar jag att Caro och Santeri hade sluppit den här parentesen.

MUSIK BESSERWISSER
Är man en riktig musikkännare hör det ju till att man samtidigt man lyssnar på musiken också kollar det läckra konvolutet och läser bakgrunden till musiken, vem spelar vad, o.s.v. Aron älskar att riva sönder och äta upp tidningar och diverse paff, men konvolutet till Mors lilla Olle får vara i fred. Det tittar man på när man lyssnar...

TVÅ TANTTRÄFFAR I MORGON
Fyra JWT-kolleger och jag träffas kl 16 på Mariegatan hos en tant. Hon bor igentligen i Frankrike - lägenheten på Mariegatan är deras "sommarstuga". Två av kollegerna jobbar fortfarande på JWT. Och nu har jag då ockå min stora pingel-leverans.

Sen blir det FK kl 19.30 i Olars. FK betyder Flickornas kväll. Vi är 6 "flickor" - två gånger har gruppen ändrats. Vi är klasskamrater från Bullan ända från ettan. Det var redan innan familj och barn vi börja träffas och Flickornas kväll blev ganska snart FK. I början träffades vi ute, men nu säkert i 30 år har det varit middag hemma hos alla i tur och ordning - typ fem ggr per år. Man vet aldrig hur dom kvällarna slutar. Nångång har vi suttit/skrattat till fyra, fem på morgonen. Så vad jag igentligen försöker säga är att jag återkommer på lördan  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar