tisdag 14 december 2010

JULKORT, JULKLAPPSLISTA, GÖRA-LISTA...
Ja-a hörni, 9 futtiga dagar kvar till jul  : ) Men ingen stress här inte. Knepet heter "GÖRA-LISTA" för dom två sista veckorna före jul. Jag ritar upp spalter på rutigt papper och fyller i och har pappret framme hela tiden. Åsch, tycker säkert dom flesta, sånt har man ju på mobilen eller läppärn. Men nej, det skall vara papper och penna. Man skall kunna rita och berätta i marginalen!

JULKLAPPSLISTA har jag skrivit hela mitt liv. Och det gör hela vår familj fortfarande. Ganska exklusivt nuförtiden, så att man gör den elektroniskt och plockar in bilder från nätet på böcker, cd:n, parfymer m.m. man önskar sig. Men sen sitter vi också och öppnar julklappar till tolv på natten.

Och sen då JULKORTEN. Det är definitivt tradition att skriva dem sista kvällen. Då får man glögg och nötter - visserligen Alepa-glögg så man int börjar skriva lustigheter på korten. Och vet ni, jag börjar få julstämning  : )

I VERKSTADEN
har jag ännu tänkt vara ett par dagar. Jag håller på med en namnplakett. Det finns en Aron Alexander-version som första smycke i kategorin "Halssmycken". Dessutom börja jag på en julklapp som jag inte kan berätta dess mera om, och antagligen blir den inte färdig...

Och balkongens julbelysning fick jag på plats idag  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar