måndag 8 september 2014

Söndag och måndag

Fint väder på söndagen. Mitt på dagen beslöt vi göra en tur runt Pörtö med Jungfru Margareta. Det var ju jätte lågt vatten, men jag klara nog sundena bra. Man såg ordentligt av stora stenen framför Tågholmen. Jag körde på riktigt hårt och sen då lite långsammare i Nokasundet.  Jag har nu lärt mig på vilken sida man skall köra om prickarna. Kuddsundet gick ok men för min landning fick jag en sjua sa Monsieur.


Här en skvätt vittvin. Jag undrar vad han månne hade gjort. Säkert nånting viktigt.

Sen då en lur och efter den trad söndagspasta. Jag trodde det sku komma Boardwalk Empire, men det kom nån sorts fotboll. Är månne Boardwalk slut?

Tidigt på måndag morgonen ringde Monsieur till en man som skulle komma och titta på vårt träd som måst fällas. Jag såg honom aldrig, men han verka mycket trevlig. Han sa att han sammankopplar Nistas och vårt träd. Kanske ren i veckan.

Hemkommen hade jag 1,5 tim på mig att gå i duschen och fara till Arbis. Jag skulle på Skärgårdsskepparkurs. Min bror kalla det Grundskola  :D   Klassen var proppfull och lärarn var trevlig. Han frågade saker om longitud och latitud och meridianer och kardinalstreck och lateralsystem. Alla var så duktiga men mig fråga han ingenting. Kanske han tyckte att jag var dement...


SLUTLIGEN

Ansi som vinkar hej då kl 23 lördag kväll.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar