fredag 5 september 2014

Det blev en trevlig dag.

Först till Mustapekka för att göra matuppköp för lande. Sen var jag av och an i verkstaden för att kolla hur örhängena såg ut. Och sen då via Sokos till Tove Janssons utställning.
 
Broschyren.


Här den enorma kön.

Vi köa kanske 20 min och kom sedan in. Utställningen var helt ok. Ändå fundera jag över vad Garm betyder. Ingen visste!

I smyg tog jag ändå bilden av hur det ser ut inne i fyren. Och många roliga bilder som såg ut som min almanack fanns det också.
 
Vi gick hem via Selected. Monsieur tyckte att där fanns en fin maihinnousu, men beslöt att kolla "arme´n" . Det var jag som ville dit. Jag hade sett i Husis en fin tröja, men den kosta 50€ och hade ett konstigt hål i nacken. 
 
Nå, vi promenera sen med Espen ner till Salutorget och fick ettans spårvagn där. När jag kom hem föll min fina ring på golvet i badrummet. Den gick sönder. Den fina stenen bestod av två stenar. Verkar helt konstigt. Skall om två, tre veckor - bara jag hinner - kolla med Tuva Helling.

Sen blev det Caesar-sallad och Monsieur ser på nån lustig film. Jag hade tänkt mig Strada. Nå, jag kan ju se den här uppe.

I morgon far vi till lande!

2 kommentarer:

  1. vi va ocksa pa sokos o ateneum alltså f frida morsan,emil,fia o ellen jockes s s syr ra.med barnvagn slapp man koa hih

    SvaraRadera
  2. Nå just så! Vi borde ju ha haft Caro med oss :D

    SvaraRadera