lördag 20 september 2014

90 års kalas

i dag hos kusinulla. Vi var riktigt fina när vi gick hemmifrån. Via Stockmann för att köpa blommor. Vi kom lite för tidigt så vi väntade en stund på Eklundarna och Biggi. Dom dök upp och så gick vi alla tillsammans. Där var riktigt trevligt. Kusinulla är alltid rolig och man trodde ju att hon sku fylla 80. Och igen en gång blev min bror Curt god vän med Tommi. Månne dom har setts sen Jägaregatan? I alla fall sköter han Pörtö Line som revisor. Tror jag. Nå, nog har han väl en mängd större företag också.

Här då Kusinulla som just håller på att blinka och Biggi som ser glad ut   : )
 
Man fick skumppa och kaffe och kaka och alla barn och föräldrar var så roliga. Min bror gav mig lite kordinattips. Ändå har jag inte en trekantig linjal utan nånting konstigt... 
 
Någå halv fem for vi via Stockmann hem. Här börja just önskis och jag laga mat ända till någå efter sju. Det blev gott mad stekta laxstrimlor, svampsås, rosamunda och sallad. Dessutom vitt vin.

SLUTLIGEN
Jag konstatera att jag inte berätta i går om vad vi hitta utanför Svenska Teatern. Lina och Frank och hans kaverir. Lina har ju jobbat på Svenskis några år och nu hade hon då bett Frank och andar typer dit. Det var inte premiär utan nånsorts förhandsvisning av Mamma Mia. Dessutom fråga hon om vi också ville gå, men vi hade haft en helt ok kulturdag så vi tacka nej   : )

I MORGON
då kordinater till en mängd öar. 
Huh huh!

3 kommentarer:

  1. Hej Babben! Tror du att du kunde skicka fotot på mamma och Ulla till min epost. Vet att hon skulle bli jätteglad att se det. Kram, Kicke

    kristel.larsen@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Jo, det skall jag göra. Du får den strax.
    Hälsningar,
    Babben

    SvaraRadera