tisdag 30 september 2014

Ganska tidigt

typ någå tjugu före nie kom Caro och Amanda hit. Här kokades kaffe och ägg m.m. Efter frukosten gick vi ut. Vi var på Kimmis kanske en timme.

 Amanda kollar ett enormt sparkbräde.

Sen en promenad och sen hem. Här lulla Caro sen Amanda. Hon härjar och skrattar helt hurja innan hon somnar. Jag satt make up och bytte kläder och gick sen till verkstaden för att kolla om där fanns silver. Jo, där fanns. Sen in till stan där jag var ren 14.30. Nå, ei se mitään. Tretiden gick jag till försäkringsbolaget och fick en ny fin sjukförsäkring. Under tiden hade Monsieur ringt. Jag gick upp till Stockmanns åttonde, köpte en glassboll och ringde Monsieur.

Till Yves där jag köpte en massa saker som jag inte orkar fota och sen då efter mat till Stockas delikatess. På förmiddagen hade jag kollat med en Carita om Karins örhängen hade kommit fram. Jo det hade dom och hon uppskattar dem massor.

 Med denna goda organic cider såg jag sen på datorn på Boardwalk.

Den här fina saken skall Amanda få till julklapp av mej.  Jag fick den som gåva från Yves.
Jag undrar vad jag skall sätta i den   : )


Ville Haapasalo kör nu längs Route 66 i Amerika. Från Chicago till Los Angeles. Få se om den blir lika bra som hans äventyr i Ryssland.

Nu undrar jag om jag i morgon skall göra Skärgårdsskeppar uppgifter eller överföra till en Hard Drive mina foton från datorn. Det finns foton från nästan två år.

Måst funa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar