fredag 14 december 2012

JULSTÄMNINGEN 
kommer smygande sakta men säkert. Det börja liksom igår när jag hängde upp julstjärnan. Ja och skrev julkorten. I morgon blir det julglögg hos barnens kusin Anton. Måndag verkstad och på tisdagen julvin åt Syjänen och julklappsuppköp med Caro. Det jobbiga är alltid hur få dammsug och golvtvätt inpassat så att det är rent ännu på julaftonen. Kauhee problem!

Eftersom julstjärnan alltid hänger i stora fönstret, flytta jag den vackra tuikkun till lilla fönstret mot balkongen.


DET BLEV TIGHT
så vi försena oss lite när vi avhämta Aron. T var sträng med att Aron ingenting skulle få före maten.  Jag gav i smyg några muminkarkkir. Mofa lekte med Brio-tåget med Aron medan jag laga maten.Vi åt sen då strax efter 18. Ganska tidigt. Inga nakkir den här gången. Malen köttsås och potisklyftor i ugnen. Aron åt duktigt. Och alltid skall det ju vara gurkbitar med   : )

 Efter maten viktigt jobb i mofas rum.

Niotiden kvällsbit i köket och godnatt. 

Aron var ganska sömnig så lullandet gick riktigt bra. Tegnérs vaggvisesida tre gånger och den är kort - typ någå 12-13 minuter. Och sängen full med tusidjur. Caro var på firmans julfest, men kom hem när dom andra börja härja. Vi berätta åt Aron att momi lullar, men på morgonen är mamma här och det tyckte han ju att var roligt.


SLUTLIGEN
dagens lucka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar