måndag 3 december 2012

HURTIGT OCH GLATT
steg jag upp kl 08. När jag läste Husis såg jag att barnens kusin Petter Eklund hade varit i Min morgon.  Han jobba länge som marknadsföringschef på Clas Ohlson, men har nu börjat studera till arkitekt på gamla dar. Jag kolla Petter på Arenen när han byggde ett pepparkakshus. Visserligen Angry Birds  : )

Jag skulle ju inte till verkstan i dag utan hade uppgifter i city. Först förde jag mina Dr Martens till podologen och då passa jag på att sticka mig in till Yvonne på Silverform. Hon verka glad och tillfreds. Nina Westerlund som också jobbar där var för tillfället på Bukowski för att värdera ädelstenar.

Jag tog sen spåran till Sokos och gick via Yves längs Alexandersgatan ner til barnens H&M. Caro hade tipsat mig om en Angry Birds-huppare. Angry Birds finns ju nu lite överallt för mycket. Ändå var den här hupparn helt kiva tyckte jag.

Blir det födisgåva eller julklapp vet jag inte.


RASMUSSEN
vid Södra kajen följande. Jag behövde diverse silvermaterial.

1mm silverplåt, lod av den mjukaste sorten och bollked en nummer större. Om keden skall vara en meter så att silverbollen hänger på magen där en bebi finns, tänkte jag att det är bättre om keden är lite grövre.

Jag trodde jag sku ta ettans spåra hem, men så blev det inte. Jag konstatera att vi var utan bröd så det var bara att gå till Stockas delikatess. 


JAG HAR ALDRIG FÖRR
upplevt att bussen jag stiger på vid järnvägstorget är propp full. Men så var 67:an halv sextiden. Alla platser upptagna, man stod i gången och ändå tog det lite tid innan bussen for. Mera och mera människor steg på. Där stod jag med mina tunga kassar. En mallig gubbe satt medan jag stod. Jag tänkte visa tungan åt honom.


SLUTLIGEN
Jag kolla nya fyrans nyheter. Definitivt ingen höjdare. Ändå har jag alltid bara sett dom sena nyheterna. Hoppas att dom roliga flickorna finns kvar.


DAGENS LUCKA



6 kommentarer:

  1. Du måst börja klä dig som en mommo så får du sitta :) men visar du tungan åt folk borrar dom bara djupare in sig i sin bänk och tänker "hullu mikä hullu"...

    caro

    SvaraRadera
  2. Han hade en konstig pipo så när jag int visa tungan tänkte jag ta tag i pipons tofs och lyfta upp den, men int gjorde jag det heller : (

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aj aj aj... jag borde nog ha köpt samma julkalender också till mej själv. Den verkar ju ha bästa luck-bilderna ever!!!

      Radera
  3. Svar
    1. Nu ska jag då ge dej lite paineita. Julstress liksom. Din blogg får nu bli min årets nät-julkalender (för Positiivaris e så tråkig i år). Dvs. Nu Måste du då varje dag sätta in en bild av dagens luckebild. Joo-o. Måstis är det! (nästan)

      Gilla

      Radera
  4. Jag gör det gärna : )
    Dagens bild - alltså 5.12 - är sjukt rolig!

    SvaraRadera