söndag 2 december 2012

IDAG I VERKSTADEN
tre, fyra timmar på eftermiddagen. Jag har gjort 22 eller 23 pinglor i mitt liv. Ändå hade  nu nånting gått på tok. Fällde jag en stålkula i ena halvan sa det "dingelidingeli", fällde jag den i andra sa det "knåck".  Jag måste helt enkelt glödga den andra och ta den i två delar. Fila lite och lödde sen på nytt. Jag är lite dement så jag är osäker om jag har brukat sätta en eller två stålkulor i pinglan. Nu satt jag två. Kanske det blir bra.

Fortsätter på tisdagen.


SJÖMANNEN FRÅN GIBRALTAR
börja jag på för några dagar sen. Verkar helt ok. Det var den jag köpte på bokrean på vintern. Ändå är det så att Marguerite Duras skriver i jagform så att hon är en man   : /


EGF
serumet från Island har jag inte riktitgt någon åsikt om ännu. Det är nu småningom tre veckor sen jag börja använda det. Redan efter några dagar skulle man ju se en förbättring. Jag läste nånstans att på Isand används det av 20% av kvinnorna över 30 år. Nå, jag är ju 20% över 60. Ja ja.


CARO
minns att hennes modellkarriär började 2001. Ändå tycker jag allra mest om dom här bilderna från 2005. Kira Gluschkoff var fotograf.



Det roliga var att Sande var ishockeyspelare på den tiden. Och så har det ju alltid varit. Modell + ishockeyspelare = sant    : D


SLUTLIGEN
En ny plåga. Bilderna i Gillas kalender är så sjukt roliga att jag antagligen kommer att plåga er med dem en tid  : )




2 kommentarer:

  1. ja a... fina bilder men varför är man inte i samma kondis nuförtiden?? den där kroppen har ju inte sett en fläsk vävnad, jag måst ha frysit jätte mycket!!! ;)
    Det var en lång dag det minns jag!

    SvaraRadera
  2. Och om du nu till julen skulle var på en H&M affich sku dom int behöva photoshoppa nånting : )

    SvaraRadera