söndag 9 december 2012

ETT DYGN MED ARON.
Han kom någå halvtolv-tiden. I trappan träffades dagiskompisarna Saga och Aron. Hon skulle till mor-  eller farföräldrar för hennes mamma och pappa sku ha fest. Och Aron kom till oss för hans mamma och pappa sku ha fest. Ja ja.

Aron Hade med sig två McQueen-bilar, men också Brio-tåget kom fram. Aron fick risflingegröt. Caro sa att jag sku blanda kanel och socker i en skål att han tycker om att själv sätta på gröten. Så gjorde han och åt med god aptit.

På eftermiddagen tupplur. Det var ljust när vi la oss och mörkt när vi vakna. Nu fick vi trad glass i köket. En timme tror jag att vi kolla dinor och McQueen-bilar på datorn. Aron satt i min famn.

MIDDAGEN
var potismos och knackisar för oss alla tre.

Arons portion var så här fin   : )

Mofa har en svart ficklampa som påminner om en mikrofon. En sån som Hevisaurus har. Aron tog den och börja sjunga ett Hevisaurus-stycke. Han ville ha på en dvd från deras en konsert och var liksom med i bandet.


Det passa ju bra med dinoblus och allt.


Kl 21 var det sängdags. Men att det sku härjas på det här viset hade jag inte räknat med.Vi har en gammal LP skiva med Alice Tegnérs barnvisor. Att spela ena sidan typ två gånger  brukar räcka. Sista visan är Lille Jon Blund. Bra vaggsång. Men nu spelades skivan opp och ner och av och an och Aron var pigg som en mört. 22.30 somna han. 


Jag undrar vad dom har lovat för väder till i morgon. Kanske man borde gå ut. Föräldrarna kommer väl först på eftermiddagen och avhämtar Aron. Hur som helst - nu skall jag gå och snusa på hans nacke resten av natten.
Godnatt!

DAGENS LUCKA



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar