torsdag 27 december 2012

I GÅR PÅ MORGONEN
-17° och i dag +2.  Ja ja.

Här en bild fotad från mitt fönster för några dagar sen.

VI HAR ETT SKÅP
som med tiden har blivit lite ofräscht. Nu tog jag itu med det. Först översta hyllan med gamla askar, presentpåsar, band...  Hälften for i roskis. Men längst bak i den hyllan hitta jag det här.

Först blev jag förbryllad att vem av mina små är det. Jag var övertygad om att det måst vara Kalle. Men när jag läste på baksidan stod där Carolina. Men var och när är den gjord? Minns Caro?

Sen kom det då hyllor med allt möjligt konstigt. En hög med skate-lippisar, snowboard handskar, femtielva versioner av halsdukar, olika konstiga vindtygsbyxor. En hög i roskis, en hög i tvättmaskinen för att sätta i UFF-låda. Och så den här roliga saken.

Där står "I may look funny but I am not wet like you". Hel och fin - bara jätte skrynklig. Det blir UFF. I dag var det alltså svart byke. I morgon skall jag tvätta ljusare saker. 

MIN MAT
i dag var konstig. Grönt té med knäckebröd och La Motte-smör. Som efterrätt russin soppa. Den fick jag inte slut på men nog på vispgrädden   : )  Och så bläddra jag i Sandes fina inredningstidningar. Köket på lande börjar ju bli aktuellt. Bara några månader kvar...

EN BRA FILM
på TV1  kl. 21.05  "Maria Larssons eviga ögonblick". 
En film av Jan Troell om en fotograferande arbetarhustru.

Adjö!


4 kommentarer:

  1. Gjord i kottby lågstadie på nån vår fest eller liknande, utanför festsalen mot en vitvägg ;)

    SvaraRadera
  2. Ja just så nån rita runt er profil och klippte sen ut : )

    SvaraRadera
  3. Jep, jag kommer också ihåg när vi gjorde dem:)

    SvaraRadera
  4. Jo det var roligt att hitta "profilen" längst bak i skåpet : )

    SvaraRadera