fredag 31 augusti 2012


CARO I DAG 29 ÅR
Vi ringde ganska tidigt och sjöng för henne. Då promenera hon till bussen. Aron kom halv nio. Jag trodde jag sku ha frukosten färdig åt honom för jag steg upp halv sju, men hasar man så hasar man. Har det månne nånting att göra med tyska ordet Hase?

När Aron och mofa hade ätit gick dom ut. Jag satte mig med kaffe och Husis. Dom var borta nästan två timmar. När dom kom tillbaka fick Aron knack-korv och sen tupplura vi.


FÖLISÖN
hade vi lite planera att besöka och fast vädret var stormigt och småruskigt for vi ändå. Jag tog med en plastpåse med brödbitar. Vi parkera bredvid Stadens konstmuseum. Där fanns ett enormt fordon.

Det bästa Aron vet är dinosaurier, det nästbästa är stora grävskopor/vägmaskiner.

Vi promenera över bron, men det var så blåsigt att där kunde man inte mata änder.

Bra att Aron hade vantar i fickan för hösten verkar vara i antågande.

 På andar sidan ön var det lugnt och dessutom änder. 

Aron kom med och mata.


ATT KÖPA GLASS
i glass-ståndet vid Fölisö bron kändes för kallt. Vi for hem och åt här i stället. Tre glada glasspersoner. Klockan börja ren bli sju. Jag satte i gång med middagen. Kycklingbiffar med buljong och morot. T med ris, Aron och jag med potis. Aron åt väl fyra gafflar och ett halvt äppel. Vi drack alla vichy. Sedan badibunka och i säng och nu har jag suttit här redan en tid.

RESTAURANG KELLOHALLI
öppnar i morgon i Slakthuset kl 10. Igen en gång Antto Melasniemi. Helt humor kunde det vara att sticka sig dit innan Caro och Santeri kommer efter Aron. Kellohalli

1 kommentar: