fredag 24 augusti 2012

FREDAG
Vad gör man då? Jo, man vaknar och ser på Jälkiviisaat. Dricker kaffe och läser Husis. Dammsuger och småningom duschar. Eftersom vi i morgon far till Mäntyharju och hälsar på Helena och Risto (Caros svärföräldrar) for vi till Arabia där det finns Finlayson, Iittala och Pentik. Vi ville ha en tuliainen och hitta en lämplig hos Pentik: en låda av sku det ha varit palissander och  6 st plankor för brön som stod i den. Det här lät klumpigt men gåvan är fin.

Hem via Musta. Caesarsallad och två glas Matteus (11%)
Men det värsta är att jag för morgondagen är helt hej hallå vad outfiten beträffar. T står där och visslar och stryker en skjorta. Ja ja.


HELT NONCHALANT
nämnde jag bara i förbifarten châteleinet jag hade gjort åt Stefan Lindfors. Kan tänka mig att inte alla vet att det var mitt slutarbete i skolan. Dessutom hittade jag det inte under en enda kategori. Jag vet att jag har berättat om det separat, men månne när. Det här blir boring för många, men så här ser det ut.

Det är ett châteleine som skall hänga i bältet. Upphängningen är ett kobrahuvud. På den tiden fanns kobra som orm och mönster i mycket av Lindfors design.

Dom övriga föremålen är:
ett örhänge - här med fiskskinn (rötter på Åland). Han var god vän med Ville Valo  - gjorde många av HIM´s musikvideor. Tycker om öl, därför en kapsylöppnare (med kobramönster). Han designa en dildo, en orm som här har en  tunga av guld och så gjorde han vattenflaskan Plup som här är en ring. Alla föremål går att använda på riktigt. Så, vad hade jag gjort med busshållplatsen?


TIDIG VÄCKNING
säkert kl 06. Vi borde vara "baanalla" kl 08. Nu hoppas jag bara att Caro och Aron också kommer med. Aron har fått vattkoppor, men Caro tyckte nu inte att det var så illa. Få se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar