måndag 13 augusti 2012

MONSIEUR FOR TILL LANDE
jag for till stan. Jag behövde tunnare läderband och så hade jag ett ärende till Syrjänen. Det fanns både 1mm och 1,5 mm läderband. Kollar i morgon vad som blir snyggare. 

Via Stockmanns delikatess efter söndriga kalkonsteksskivor och två knackisar. Jag skulle ännu hälsa på min gumor så jag köpte två kalla Copenhagen för att charkuterierna inte skulle ruttna.


LIPPAKIOSKEN
utanför  min gumor har himla god glass. Jag har berättat om det tidigare. Jag ringde och fråga om jag skall hämta blåbärsglass, men hon hade faktiskt själv varit där tidigare på dagen och ätit glass så hon hade liksom glasskvoten full. 
Jag satt ganska länge hos henne. Klockan närma sig 18 när jag stack. Och nu köpte jag vanilj-lime glass. Där råka stå en spårvagn Jag steg in i den. Satt där med glassen och vänta att spåran sku gå. Steg ut tillbaka och börja promenera. Alltså hallå att man inte kan fatta beslut!


HEMMA
svara jag på mejl. T.o.m planera lite ett smycke. Kolla stenar på nätet.


MÅNDAGSMIDDAGEN
har blivit trad. Sill, knack-korv, potis, smör, knäckebröd, öl. Jag åt i solen i köket. Ensam med min stackars mat.

 Kryddsill och sill i dill.

 Knäckebröd och Copenhagen.

Potis, smör och knack-korv.



VERKSTAD I MORGON
Ändå kommer jag inte att rusa dit liksom bitti. Jag kan ju jobba där fast sent om jag vill. Jag börja på en födisgåva i går. Det sku vara bra att få den färdig senast på onsdagen. Nästa vecka sätter jag bild på smycke. Mottagaren följer nämligen min blogg. 




2 kommentarer:

  1. Heh! Du har inte enbart blivit glassoman. Du har också blivit H-oman. Hej Hallå! Helt Humor ! Himla och Hurja! Jag blir helt hostalgisk alltså nej, nostalgisk, för din mamma använde mycket orden hurja och himla. (Jag tror att Biggi också gör det). Hej hallå och helt humor, är av nyare datum. Men hördu! Hej Hallå! Det är helt humor!
    Älsningar
    Hilla

    SvaraRadera
  2. Nå jo, hurja är väl nog Sibbo, men himla humor för det : )

    SvaraRadera