söndag 12 augusti 2012

ARON BÖRJA KVITTRA
07.30. Ropa t.o.m lite på momi. Kl 08 steg jag upp. Kaffe, bröd, ägg allt möjligt gott. Lång skön morgon. Sen ville mofa gå ut med Aron och vi gick till verkstan med Caro för att kolla barnböcker. Några riktigt roliga hitta vi. Santeri hade varit av och an på jobb och kom sen till verkstan efter sin familj.Vi sa "hej då, ses".

JAG BESLÖT BLI KVAR
Bra tillfälle att göra Irinas armband. Allt var ljuvligt och härligt, men när jag fäste läderbandet i dem var det tyvärr för klumpigt.

 Jag måst skaffa ett tunnare här i veckan.



ÄR DET HÄR ETT MAUSERMÅTT?
 Det fanns en låda med antika verktyg vid roskisarna i Kalkbruket förra sommaren. Jag tog några. Dom har legat i en hög i min verkstad och i dag när också T kom dit fick han syn på måttet.

Han tog det hem. Polera det. Och det verkar att funka perfekt.



ATT PERSONLIGEN
sälja smycken inkommande lördag blir inte av. Det står tydligti i min almanack "Söderskär 150 år". Ändå trodde jag att det var med låg profil, men nu tydligen då utfärd. Tror inte jag deltar.  Har varit på likadana utfärder tidigare. Och knappast kommer nån till Kafimysson    : (



SÖNDAGSPASTAN

blev i dag svart pasta.



MONSIEUR TERRASSE

sa att fota int när vi äter, fota liksom den öppna dörren.  
Så här nu sen då.


OM MAN ÄR BLOGGARE
borde man hela, HELA tiden bära kameran med sig. När jag kom ut från verkstaden i dag och tog några steg till vänster såg  jag världens sötase igelkottsunge. Inte så hemst liten men ändå. Och när den hörde mitt ljud satt den ansiktet i mullen   : )


SLUTLIGEN
Det var  natutvis inte en hundfloka - det var en rölleka!!!

2 kommentarer:

  1. brukar före jag läser text bara titta på bilderna... trodde att pasta bollen var något snyggt läderband som du hade jobbat med i verkstaden :)

    caro

    SvaraRadera
  2. Ha ha! Verkligt snyggt smycke : )

    SvaraRadera