tisdag 7 augusti 2012


JAG RINGDE ELISA
Dom hade stängt av min Kolumbus  den 31.7. då det var meningen att Sonera skulle fortsätta. Elisas omaguru hjälpte mig sen så att han och jag satt i telefonen och jag såg hur han gjorde saker på min dator. Ändå var det krångligt och han tyckte det var konstigt att jag har en mac. Nu är allt frid och fröjd, men jag satt i telefonen säkert 1 tim. Vad månne det kostar   : (

MITT PROGRAM PÅ STAN
blev därför lite reducerat. Kellomiehet föll bort. Jag börja med att avhämta Irinas snäcka hos Syrjänen. Jag kolla att snäckan går att såga, men hade jag gjort det själv skulle det ha tagit två dagar. Syrjis har en elsåg (med vatten tror jag) så det går i ett nafs.

Nu gäller det att vara kreativ!

Därifrån till Sinelli efter lite lås och askar och sen till podolog Hakala efter mina tre par skor utrustade med nya ortoser (inlägg). Hem via Aurinkomatkat för att lite fråga om eventuell Berlin-resa.


BON IVER
i morgon kväll. Hoppas vädret är vackert. Jag skall på konserten med mina barn. På tremanhand. Själva Flow börjar på fredagen. Det här är en inledande konsert. Här ett smakprov  Calgary



BORDE JAG LÄGGA MIG TIDIGT
sådär som på lande. Det sku ju vara bra för jag tänkte ha morgonshift. Jag gör ännu ett par beställningar via nätet, men sen säkert godnatt   : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar