tisdag 19 juni 2012

KLOCKAN RINGDE 07
för att jag sku få dricka mitt kaffe i lugn och ro. Skulle till en förekommen anledning 11.40

 Vackra bröd!

Jag hade en lång lista med saker som skulle anskaffas. Och sist och slutligen fick jag allt. Det jobbigaste var piuhan till mitt vänstar stereoskåp. Clas Ohlsson hade inte och när jag sedan gick till en HiFi butik på Nylandsgatan och dom inte heller hade tänkte jag att just, just. Ändå var alla expiditer trevliga. Han på Nylandsgatan sa att kolla Sony-center i Kämp. Han riktigt googla och visa på kartan  : )  Ändå kunde dom inte hjälpa mig där heller, för dom sålde inte snodd metervis. Han tipsa Veikon Kone i Brunnshuset eller en HiFi på Eriksgatan. Veikon Kone var stängd, så det var bara att vandra till Eriksgatan  17. Där lyckades det. Han fråga hur lång snodd och fick sen av sin kaveri en "sockerbit" för att det inte skulle bli viritys med tejp. Det kosta 8€ och sen gick jag till Stockmann för att göra alla mina andra uppköp.

Måst jag räkna upp? Nå alltså vaddpads och vaddpinnar och servietter från Clas Ohlsson. Dammsugspåse, telefonladdare, Multitabs, Lactacyd, strumpor, Vedhuggarens bröd och skosnören från Stockmann. Silverkedar från tunneln och Madmen frånAnttila. Allt som fanns på min lista fick jag  :)


VILLE GENAST TILL VERKSTAN

Så här fint är ledningarna kopplade.

Här ser ni hur lång den är. Hade jag fästat den skulle ni inte ha uppfattat. 
Jag är jätteglad över min nya stereo.


LÄNKEN
till Söderskärshänget gjorde jag sen.

Men skall det vara silverked eller lädersnodd?


ÄNNU BUTIKSBÅTEN
Smycket jag kommer att göra är till Dockan som denna sommar har jobbat på butiksbåten 50 år. Ändå trodde jag att också Butiksbåten Christina har kört lika länge. Det tycks ha funnits en annnan båt tidigare. Jag fick en textare senare på kvällen. Bra att nån håller koll   : )

UUUURTRÅKIGT TV-PROGRAM
så därför skaffa jag MadMen 4. Antagligen har den visats på nån betalningskanal. Strax ärtsoppa och sen kollar vi säkert ett par MadMen avsnitt 
Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar