onsdag 27 juni 2012

EFTER MORGONKAFFET
småningom elvatiden gick Monsieur et moi till Tähtililja. På vägen, liksom utanför blomsterhanndeln härja fyra ekorrungar. Min avsikt var att få alla fyra på en och samma bild, men man säger ju "kvick som en ekorre" så det lyckades inte.

Här fars det upp.

Den här är rolig   : )

Här säger jag adjö till Anja. Hon har faktiskt hjälpt mig i många svåra stunder. Hon band min mammas rosor till pappas begravning. Och en massa efter det (som jag väl nämnt tidigare).

Vi har det ganska sparsmakat med sommarblommor på vår balkong. Ändå ville vi köpa nånting, som pelargonerna som  heter nånting extra och en grönväxt för inomhusbruk. 

Tättä fick gratis sammetsrosorna när han berätta att dom lisom hörde barndomen till.

AV OCH AN TILL VERKSTAN
för att kolla silverplåts- och halvfabrikatsbehov. Sen hem för att skissa butiksbåtssmycken. Malin som beställde dom kommer på söndagen så jag väntar med att visa dem till dess.

MONSIEUR
såg sömnig ut och jag kände mig lika så vi tog en tupplur. Och sen ringde Caro att kom och titta på Aron. Dom hade varit till Inkas Q  för att klippa honom. Caro hade på morgonen cyklat till jobbet, sen efter Aron från dagis, sen tillbaks till centrum - alltså Inka - och sen ringde hon utanför oss.


Vitsit, han är snygg!

Här kollas dinosaurie-moln.


Sen skoja mamma med honom.


Först fick mamma en lönn-näsa. Sen Aron   : )

ARON SA
momis inne, men dom måste ju hem till sig. Han sa "Hej då. Ses."

FÖR OSS
blev det tomat-ost-luftskinka-basilika-sallad. Bröd, rosé vin.

Nu slutar jag. Jag jag skall titta på en film på Teema om en pojke i Kina som ställer till med revolution i sin dagis   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar