tisdag 4 oktober 2011

STRÅLANDE HÖSTVÄDER
på förmiddagen. Jag gick till min verkstad och väntade en timme på kunden som aldrig kom, medan Tättä tog emot Aron och gick på en promenad med honom. Dagistanterna hade blivit så besvikna när Caro meddela dem att Aron är hos momi och mofa i dag. "Voj nej, när han är så rolig". Dom tyckte att han nu inte var sååå sjuk, men det blev nu lite omväxling för honom. Ändå kanske han nog har roligare på dagis. Eller?

Hur som helst var här allt frid och fröjd. Jag har en stor rulle med vitt papper och vi låg alla tre på golvet och rita. Det var roligt. Tättä rita en hemst fin giraff! När Aron efter tolv ätit sin lunch skulle det bli tupplur för att hålla dagisens rytm. Vi gick upp till sovrummet, Tättä la sig på ena sidan,  jag på andra och Aron i mitten. Han snurra  nu lite hit och dit men somna ganska snart och nästan två timmar senare vakna vi alla   : D 
Typ halv fem kom Caro ch Santeri efter Aron som sa hej och vinka adjö till momi och mofa.

HULLUT
eller heter det Gula dagarna, hade ingenting av det jag sku ha. I många år har man där köpt Kanebo-mascara, Ardens Eight hour-creme och Tallin-resor. Ingenting av det fanns. Dom kan riktigt si sig. Tättä går dit väl nog och kollar nånting i morgon - jag går till verkstan.

JOKERIT-ANAHEIM DUCKS
- folk på väg hem från Harwall-arenan.

Jag undrar hur matchen sluta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar