tisdag 25 oktober 2011

HA HA!
Mitt feststäd tar aldrig slut. Nu hitta jag en hög med vinyler vi hade spelat: Dire Straits, Elo, T Rex, Michale Nesmith och i synnerhet David Bowie. Bowie är Tuires favorit. Hon kan orden till dom flesta styckena.

Efter vissa grejer på datorn - bl a. skicka recyclings förslag till Kerstin K - gav jag mig i väg till stan någå 13.30.

MINA NYA BRILLOR 
är färdiga, meddela man mig från optikern på fredagen.

Nu var där en tredje gubbe. Säkert 80 år. Antagligen 60-åringarnas pappa! Vad gör det. Det här var enda stället där jag hitta snygga Mexx-bågar.

HOS BOCCA PÅ Bulevarden

har jag ännu under min reklamkarriär blekt tänderna. 
En timme i ett underligt blått ljus. Efter det har jag köpt specialtandpasta på samma ställe. Nu fråga jag henne som har mottagningen om det kan vara illa att år efter år använda "frätande" tandpasta. Hon sa nej. Pepsodent och Colgate inehåller mera slipmedel än den här som bleker med enzymer.

TRÄFF PÅ STRINDBER
både utanför och inne. Piippo hade glömt sin reppu hos oss på fredagen så eftersom jag skulle in till stan idag dök han upp och fick den.  Och inne hos Strindberg hade jag träff med en glad Ann Malmelin. Grönt té och croissant. Vi hade riktigt trevligt.

Och hon tog en bild av mig med mina nya brillor.

BUSS 18 TILL KRONOHAGEN
Min gumors klocka hade stannat av sig själv, men jag vädra och tömde roskisar. Från Esperi hade det kommit en räkning på ambulansskjuts den 17.10. I morgon skall jag ringa och be att få redogörelse över vad som hänt "deras kund" och framför allt en förklaraing på varför ambulansen inte lämnat någon ljusröd lapp.

Här min gumors gård vart man för rosket.

Nu skall jag värma nånsorts Knorr-soppa åt mig. Tättä sa att det kommer en fyrastjärnig film på Liv (någon underlig kanal) kl 21. Kanske jag också borde kolla.

2 kommentarer: