onsdag 5 oktober 2011

IDAG I VERKSTADEN
var det mycket lödande. Ändå gick allting bra, inte minst tack vare skyddsämnet jag köpte från Rasmussen. Och äntligen fick jag Annikas armband färdigt. Jag har inte varit lat, bara stressad. Visserligen var jag inte i verkstaden förrän efter tolv. Hemma tvättades lakan m.m.

En grov ked med hängen, som beskriver personen, är ursprungligen Caros idé. Jag håller ännu på att reparera hennes. Det finns under kategorin armband. 
När det begav sig tyckte Annika att jag skulle komma med förslag på vad hennes amuletter skulle föreställa. Jag föreslog Svenska Flicklycéet - SFL - för vi har roliga minnen därifrån. Annika liknar en kines så jag förslog stjärnan som är symbolen för Kina. Ok, tyckte Annika, men det är inte för Kina, det är hennes lyckostjärna. J O P med"diamant" var ju amuletten som tappades och nu kom då Erland till.

Det blev ett fint armband!

JAG GICK HEM VIA ALEPAN
och kolla trafikljusen Marianne Sundholm från Husis skrivit om. Konstiga trafikljus på Forsbyvägen och korsningen Backasgatan-Forsbyvägen har ju alltid varit underlig. Jag kommentera, men borde väl också kontakta trafikverket.

HÄLFTEN AV TRATTISARNA
kom till stan. Det blev middagen i dag. Först sku dom ju skäras i bitar men det var inget probem. Allt gick så behändigt. Och gissa vad som stod på menun:
Trattis Frittata!


Det gick jätte snabbt och det blev jätte gott  : )

AVSLUTNINGSVIS
blomman vi "ärvde" av Calle och Inka.

På vintern köpte jag fyra nya krukväxter. Bara två finns kvar så det här var ju bra!

2 kommentarer: