onsdag 16 februari 2011

PÅ STAN HELA DAGEN
Caro ringde på morgonen och bekräfta att hon har bestämt sig för safiren från Union Design. Hon visste om mina program på stan, så jag lova hämta den.
Föst träff kl 13 högst uppe i Stockmann. Caféet har ett konstigt namn F8. Jag tror att det betyder "Fazer våning 8".



Det var en vän från JWT. Vi träffas mer eller mindre regelbundet och i allmänhet blir det samma prat, men alltid med en ny vinkling.

Jag behövde nya askar till stora smycken så jag gick via Forum till Sinelli. Forums Yves Rocher hade nånsorts invigning av nydesignad butik och nydesignade produkter. Hade man sitt "inbjudningskort" med fick man en så här fin läppbalsam.


Efter Sinelli-besöket spårvagn till ändan av Alexandersgatan och promenad ner till Union Design.
Pojkarna som jobbar där för tillfället är ganska roliga. Och Caros sten är en jättefin oval safir, ca 4x6 mm, grönblå till färgen. 

Det var sjukt kallt när jag kom ut på Södra Kajen igen. Kolla ettans spårvagn som sku gå om 10 minuter. Fööööör kallt! Jag börja gå mot Norra Espen. Och kan ni tänka er, min önskan gick i uppfyllelse fastän jag inte sa den högt. Jag bara tänkte: Nu sku det vara gott med varmt grönt té.  Och framför Iittalas shop fanns en Twinings-skylt och inne i affären bjöd dom på tre nya sorters grönt té!!!
Alltså jag förstår ännu om jag sku ha önska högt, men när jag bara tänkte...

Sen hemåt, mycket mindre frusen  : )

4 kommentarer:

  1. oj, alltså fick man bara för att det var kallt eller måste man köpa 3 mariskoooolar och en altovas för att få?

    SvaraRadera
  2. Twinings passa på att lansera nya produkter när det var kallt, väl. Det var nånsorts samarbete med Iittalas nån ny tékopp med blommor på : )

    SvaraRadera
  3. Jo...det är KoKo-seriens nyaste ... heter något typ "Pink Rose"... jag har blitt lite tänd på KoKo-småskålar. Jag har flere stycken. Alla i olika färger. Skall snart i dem servera entre'-soppa till ett sällskap, som kommer på besök nu i lördag. När KoKo lanserades för länge sen var jag nu inte så imp. Men efter att ha hasat omkring i Arabias Outlet ett antal gånger, har jag blivir lätt KoKofierad. Stod länge och tumma på en PinkRose-skål, men tyckte kanske att den inte satt så bra med mina enfärgade.. men hm... kanske en tekopp. För "Nilens drottning". Jag skall kolla nästa gång jag outlettar.
    Nillus

    SvaraRadera
  4. Lite förvånad blev jag över blommönstret. Det var inte riktigt Iittala. Inte sådär stiliserat som man sku vänta sig.

    SvaraRadera