tisdag 8 februari 2011

EN HELT HUMOR DAG TROTS ALLT
Snöstormen på morgonen överraskade mig. Jag sku in till stan och Caro sku hämta Aron till oss. (Jo jag vet, folk sku också från Pörtö til fastlandet). Men när jag gav mig av, snöa det massor mindre.

Jag sku alltså till Multiprint för att kolla visitkortsavdrag. Voj nej! Det som var rött och svart i går, var grönt och svart idag. Jag bad att få tala med mannen som gjort avdraget. Han sa att så som min modell ser ut ser bilden absolut inte ut på hans bildskärm. Ändå kom vi överens om ett avdrag ännu och han var lessen att jag fick springa där stup i ett. Men innan jag gick öppna han ändå mitt material på en dator i butiken. Bilden var perfekt! 100% som min modell. Mannen blev lite generad, men också lättad. Nu går jag inte dit förrän på torsdan. Få se...

GYLLENE BÖCKERNA
Jag kommer så bra ihåg de små bilderböckerna. Endel hade mera text, andra mindre. Men alla bilder var roliga. Hela Gyllene-serien var så trygg. Och dom finns faktiskt fortfarande. Visserligen är ryggen enfärgat guld utan krusideuller. Vi hade massor, så ingalunda finns väl alla, men ändå  många som ser så bekanta ut. 

Till födisen fick Aron en om kattor som måla med olika färger och idag hade jag som tuliainen en om en ankunges äventyr. Jag hade nämligen föreslagit åt Caro att jag tar bussen från stan och kommer till dem, så klarar hon sitt program enklare. Det var en rolig eftermiddag med Aron.
Vi läste boken två gånger.
Han var mycket imponerad när jag lekte kalkon.

Imorgon skall det bli en tidig verkstadsmorgon. Bröd och kaffe som vägkost  : )

2 kommentarer:

  1. mitt kalkonande var inte allas humor, han bara glodde och gick sin väg....

    SvaraRadera
  2. Kanske du int klucka på rätt sätt och dessutom har jag ju kalkonskinn på halsen : )

    SvaraRadera