söndag 13 februari 2011

OJ NEJ!
Perfektionist som jag är beslöt jag flytta en bild i gårdagens inlägg. Hur jag nu sen såsa, försvann hela inlägget  : (
Men det var ungefär så här:

NATTGÄSTER FREDAG-LÖRDAG
Caro och Aron övernatta hos oss igen. Aron var jätteflunssig, men försökte vara glad och skojig. Vår middag var Sambal oelek-kyckling - Arons portion utan s.oelek - men ändå dålig aptit. Då och då satt han handen på halsen så den var nog sjuk.
Därför bara en toffelbild den här gången.

Senare på fredagkväll i tv "Franska löjtnantens kvinna" som inte all var så bra jag kom ihåg.

KRUKVÄXTER 
13-tiden förde vi hem Caro och Aron och stack oss til K-Rauta där jag sett att man fick krukväxter a´2,50 Jag har haft ormbunkar förr och minns ju nog att dom torkar. Men få se vad en Twiggy är: "Den naturliga luftrenaren som slår minst tre flugor  en smäll! Den är dekorativ, mycket lätt skött och ger ett bättre inomhusklimat".

IGEN NÅGOT NYTT
Jag lärde mig igen två nya saker: SIPERIA OPETTAA som väl betyder "kantapään kautta" men vad på svenska? Och ett nytt band/artist d.v.s POGUES som jag missat av nån anledning

EUROVISIONEN
I år hade jag inte sett en enda förhandsvisning av finska Eurovisions-grejen. Beslöt därför nu att kolla finalen. Och vet ni att när Paradise Oskar börja sjunga börja tårarna rinna. Jösses att man är känslig!
Egentligen kan han vinna hela Eurovisionen, men å andra sidan var det ju en liknande gosse med fiol som vann för två år sen och senaste år då en liten flicka. Så få nu se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar