onsdag 12 januari 2011

FÖRSÖK TILL ATT LURA EN GAMMAL AD
Jag hade beställt nya visitkort och väntade på avdrag. Flera veckor. I dag hämtade postiljonen hela färdigtryckta satsen. Stackars mig! Trycket för mörkt, kortet för litet och fel beskuret så texten inte var mitt på. Jag visar det nu int, för nån kan börja gråta. Jag reklamerade och när dom nya hoppelunda perfekta har kommit skall jag visa, före och efter.

DAVE LINDHOLM PÅ FST 5
Om någon av er missade programmet med Dave intervjuad av Chri Åhman, kan man se det på YLE Arenan. Programmet var gjort så att man varken såg eller hörde intervjuarn. Han liksom bara satt där och prata och gjorde en på gott humör. Bra musikinslag och en vitsig sång på svenska, Saltmannen. Ännu på 60-talet såg man Dave om somrarna på Bodö. Han var visst kaveri med Kalle Englund.

ÄNNU OCKSÅ JULPRYDNADER
"Aron tycker att strumpludd, dammtottor och trådstumpar är gott", skrev hans mamma på sin blogg igår. Han kommer hit imorgon så jag dammsög. Och när jag gick omkring i lokalen hitta jag ännu fyra julsaker. Eller som min en kollega från förr sa, att när hon placerar ut påskpyntet hittar hon ännu nån stackars tomte.
Inte ens gottbordet är ännu tomt.

IDAG I VERKSTADEN
Jo faktiskt, jag var där ett par timmar efter fyra. Kanske mest för att lyssna på musik, men jag börja på châtelainet. Hoppas det blir bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar