torsdag 27 januari 2011

2:ANS ARMBAND - EN KLASSIKER

Kursen hette unikprodukter. Anni planerade en brosch, jag ett armband. Anni hamrade sammanlagt elva komplicerade prototyper - jag forskade i funkis och skissa och skissa. Slutligen fick vi tillstånd att börja själva tillverkningen. Vi var båda väldigt nöjda med våra smycken och äntligen en dag skulle vi får våra vitsord på nätet. Skalan är 1 - 5, 5 är bäst. Jag trodde inte mina ögon när jag såg 2:an. Samtidigt hörde jag Annis chockade röst: EN TVÅA!!! Nu följde då den klassiska dialogen. Anni till mig: "Borde vi säga"? Jag till lärarn: "Kivoga vitsord vi fick med Anni"! Lärarn till oss båda: "Ni sku ha gjort mera skisser".  HALLÅÅÅÅ! Vi hade fått grönt ljus att börja jobba.
 
Jag behöver väl in säga att armbandet heter FUNKIS. Se nu så snyggt det är.

Färgerna är inte emaljerade utan kontaktplast, men det nämndes aldrig som ett problem för vitsordet.
Att jag orkade! Varje pinne och silverbit skilt lödda. Redan att såga stommen ur en 2mm plåt. Huh huh! Armbandet är jätte tungt, men jag tror jag skall börja använda det.
Och förresten: 
Tänk om rubriken sku ha varit 1:ANS ARMBAND - EN KLASSIKER  : )

3 kommentarer:

  1. :D hahahahaaa..Oj nej. Det var nog en av höjdpunkterna under skoltiden. ;) Det kändes som det mest utmanande projektet, och vitsordet där efter. :D Voi hoho!

    SvaraRadera
  2. Otroligt fint armaband! Får man beställa?

    SvaraRadera
  3. Jag gissa att Anni sku få en skratt-attack :D

    Hmmmm, Calle. Jag måst fundera. Det var sjukt jobbigt... : )

    SvaraRadera