onsdag 21 september 2016

Klockan sju

vakna vi.  Vi gick i duschen. For upp och äta. Där fick man jugurt och bröd och kaffe och det ena och det andra. Vi gick ner och packa och stod i korridoren och sen gick vi ut till femman. Monsieur tog den. Jag missa den. Nå, den kom nu sen på nytt. Höh!

Vi tog sen 72:an och kom hem. Vi packa upp våra saker och satt på en tvättmaskin. Jag hade satt Vanisch på hans skjortkrage och på alla mina andra fläckar som fanns på mina t-skjortor. Och sen gick vi och sova. Monsieur här nere. Jag där uppe.

Jag hängde sen upp mitt byke och han hängde upp sitt. Sen kontakta jag Helsinki Hospital på Bulevarden. Marjo Palkeinen jobbar där nuförtiden. Jag skall dit klockan 11.00 nästa torsdag.

Sen satt jag på mig mina yogakläder och åt jugurt och tog ettan till Sturegatan. Man sku många våningar ner och så yoga vi där och så kom jag upp tillbaka och 19.50 kom 51:an så jag fick den. Den gick från ettans hållplats. 

Jag kom hem och gick i duschen och satt salva och gick till köket och laga ärtsoppa och läste KP.   Sen gick jag och sova.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar