onsdag 21 september 2016

Vi vakna

i Stockholm. Duscha. Satt ny kläd. Vad månne Monsieur satt? Vi for upp och åt frukost. Vi betala. Kaffe och jugurt och bröd med kalkon och det ena och det andra. Där fanns massor.

Sen kom vi ner till vår hytt och sen gick vi ut. Vi kom ner till bussarna men det lyckades nu inte så vi promenera.

  Här jag i Stockholm.

Vi promenera sen ganska länge. Men där var så massor som sku byggas om. Monsieur fråga en man hur många år det tar.  Han sa fyra år.  Sen kontakta Kalle och jag prata med honom ganska länge. Då var vi redan på bron till Gamla stan.

Där gick vi nu lite omkring och sen längs med gatan vad den nu heter och så såg vi en affisch men butiken var inte ännu öppen och sen gick vi till en butik som hade plåmböcker och sen kom vi ut på gatan.

 Här Monsieur på en bro!

 Här jag på en annan bro.


Här en stackars varg med en unge. 

Sen gick vi förbi typ stadshuset och sen gick vi till en butik och köpte två skivor. En Bob Dylan Fallen Angels och en Kent. Sen gick vi vidare över bron och till konstiga ställen och till en tegelbyggnad som höll på att repareras och mitt emot fanns en annan marknad. Där fick vi god mat. Två flaskor öl och jätte god rom! Vi satt där säkert en timme.

Sen gick vi ut och ner för den långa gatan och  genom en park och sen till en bro och sen till Gamla stan. Där köpte han först en plåmbok och sen en affisch som hade roliga fiskar och jag fick en enorm glass. 

Sen gick vi över en bro och ner till en gata och upp för trappor till en annan gata och sen gick vi ner för en massa trappor till ett konstmuseeum men vi beslöt att inte gå dit.

Vi kom tillbaka till båten och tog nu sen en lur och sen gick vi taxfreen och köpte massor saker där. Sen förde vi det ner till vår hytt och sen gick vi upp till restaurangen, men vi fick vänta 45 minuter. Jag fick en skumppa.  

Det var inte så dyrt och vi satt där framme vid ett fint bord.

  Se så jag är söt!

Men vi åt säkert ganska länge. Säkert två timmar. Jag fick också glass. 
Sen gick vi och sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar