torsdag 7 maj 2015

Strax efter ett

tog jag bussen till stan. Jag skulle till Interaprtners vid Esplanaden. Caro skulle hjälpa mig med att ta kopior av min Smyckeri-deklaration. Jag satt dom i min väska och deklarationen i kuvertet och Caro gav en chokobit åt mej och så förde jag deklarationen till Kajsaniemis verotoimisto.

Sen en promenad till Yves Roscher där jag köpte nånting som man sätter under ögonen och nånting som man sätter i ansiktet. Dom här grejerna har jag använt ganska länge. Gröna. Sen fick jag ännu saker att föra till lande som lotterivinster.

Sen till Stockmann till åttonde där jag åt glass och läste Egenmäktigt förfarande - en roman om kärlek av Lena Andersson. 

 Bra bok! Men varför blev den ljusröd?

Sen via BH-avdelningen där alla BH:n var dyra. Jag gick nu till Akademen för att kolla Berlin-böcker. Där fanns ett större antal som var på engelska och en som var på finska. Men den här var den enda - alltså den enda - som var på svenska. Yksi kappale. Jag köpte den. Inte speciellt dyr   : )

 Men den här är också ljusröd. Den borde ju vara vit.

Sen då till Kapp Ahl där jag köpte samma BH som jag har haft tidigare och sen tillbaka till delikatessen där jag sku ha bl. a lördagskorv och en tonfiskburk åt Monsieur. Aron och Amanda kommer nämligen hit i morgon kl 08. Den här tiden på året brukar dom ha möte/diskussion på dagis. Det börjar säkert med plocktalrik   : )

Jag fortsatte med min bok i bussen och hemma berätta jag åt Monsieur vad jag köpt och sen kom det nyheter och SFP finns inte längre i regeringen. Bara Centern, Sannfinländarna och Samlingspartiet.

Sen dammsög jag och sen var jag i kontakt med Caro om barn och pärlor o.dyl. Sen åt jag ärtsoppa och sen såg jag en dokumentär Med Mercedes till Moskva. Varken jag eller Monsieur såg slutet av den. 

Och som sagt, i morgon kommer Aron och Amanda hit   : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar