söndag 17 maj 2015

Hmmm...

Vad månne här hände idag. Jag steg upp åtta och det blev frukost och jag satt på en pitkäkone alltså tvätt. Sen dammsög jag och skrev hotellets adress på andresslappen på kappsäcken.  Fortsatte dammsuga och tvätta sen mitt badrum. Vi hörde att Saga hade födiskalas under oss. Också Aron och Amanda var där med sin mamma.

Jag åt weetabix och fortsatte md Gillas bok och plötsligt dök Caro och Amanda upp och så gick vi ner till gården där det fanns ett antal barn och sen gick vi alla till Kimmis där det blev mete och man fick påsar med glittriga stenar, såpbubblor och någå gott. Sande kom sen efter barn och mamma och mamma ringde att om jag kan ge 6€ till en gunghäst som Amanda sku få till sin födis. Heh! Nå natutvis.

Vi gick sen till Siwan med Monsieur och köpte en gurka och lite bröd och sen gick han hem och krydda fisken och jag gick till verkstaden efter en jacka.

Hemma sattes laxen i ugnen och här kokades pasta och så satte vi oss ner och jag läste Hesas sunnuntai och Monsieur läste Husis. Sen tog jag bort bilder från min kamera och sen sku jag betala en reseförsäkring. Först var det nånsorts Eurooppalainen som inte hade Aktia-konto och sen     sku man med Aktia sätta reseförsäkringen i sin hemförsäkring liksom huh huh.  Men jag fick den sen via If...  Typ någå 33 euro.

Och vad händer nu? Ingenting.
Jag går och sova   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar