söndag 3 maj 2015

Jag skulle bli väckt

av Monsieur. Efter nio dök han upp. Jag koka en egen kopp kaffe åt mig.
Sedan då hela frukosten och dusch och sängbädd.

Jag hade beslutat ta en promenad till Musta för jag sku ha lite saker. Reppun på ryggen och stavar i händerna och en hurtig promenad. Där var i princip helt tomt, men nybakat bröd. Jag sku ju dessutom ha 1/2 liter grädde och citronpesto och sugrör och två öl. Allt i reppun och så stavgick jag tillbaka. På vägen ringde Kalle att han kommer först femtiden i stället för fyra.

Jag skura mina tossor - eller det var väl Monsieur som hjälpte mig. Och sen pikkuhiljaa dök Kalle upp.

Här den fina Fred Perry-skjortan som pappa fick av Caro och Brian Wilsons No Pier Pressure som Kalle hämta.

 Vi börja med att försöka få bilder från min kamera med en iPhoto grej. Jag trodde att det sku lyckas, men hahaha!!! Nertill fanns det en kamera där det stod Kuvansiirtäjä. Heh! Det var ju med den man sku hämta bilder från kameran. I flera år har jag använt en annan grej och nu först hitta Kalle den här   : D  
Det gick ju hur bra som helst. Tack massor Kalle! Han skall få en Amarone.

Sen blev det god pasta med rökta små laxbitar i grädde, vispade ägg, riven ost och  vitlök. Kryddad med salt och svartpeppar. Sallad och citronpesto och vitt vin.

 Monsieur skålar.

En glad Kalle.

Sen satte vi oss  soffan och gick igenom vår Berlin-resa. När man skall vara på flygfälte, skall man i Berlin ta taxi eller buss, billigt öl, billiga frukostar, roliga saker att se o.s.v, o.s.v...  Hoppelunda en lyckad resa   : )

Bortåt halv tio for Kalle iväg och då hade en isländsk film börjat om en man som tänkte frysa ihjäl när han simma. Hans kaverir hade drunknat. Se siitä. 

I morgon skall jag fylla i skatteblanketten för mitt Smyckeri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar