tisdag 5 maj 2015

Det hade hänt

nånting konstigt med min folder där det står Gerd. Allt var huller om buller. Det blir nog nu lite jobbgt att få allting i rätt ordning med rätta årtal. 2012, 2013, 2014. Jag borde nog flytta allt på min USB desktop. Lacie by Starck. Huh huh!

Jag ringde min gumor och samtalet bröts och sen hade hon talat med min bror och jag ringde henne på nytt och hon tyckte att jag sku komma dit också i morgon när Cola och Anneka kommer dit. Det lät ju bra. Kanske stavgår.

Monsieur gick ut och kratta och klippte buskar och jag ritade tre indianhängen åt Malin.

Hoppas hon tycker om dem.

På lördagen skall vi på Biancas dop. Sande skall på morgonen till Barcelona så Monsieur tog kontakt med Carcki att om dom kan fara efter Kalle. Det går säkert bra för vi borde ju då fara efter Caro, Aron och Amanda. Hoppas det blir roligt.

Vi for sen till Arabia Center. Monsier köpte t-skjortor och öskar från Tokmanni och jag igen en stor flaska Biotherm bodylotion. Jag har en från tidigare i skåpet. Sen via K-market och hem. Vi köpte böcklingar från Sundom. Alltså från fiskdisken. Dom skall i vår frittata i morgon. Det blir säkert gott! 

Monsieur gick ännu ut och fortsatte med gården medan jag fick knäckebröd och grönsakssoppa och läste slutet om Aaron Kosminski som kallades Jack the Ripper eller Viiltäjä-Jack. Han hade nog fel i huvve.En jätte lång artikel från sid 26 till 37...

 Eller berätta jag ren om Jari Louhelainen som hitta hans dna.


Vi såg sen en dokumentär om en man som hette Freddie Knoller och överlevde Auschwitz.

I morgon stavgång till min gudmor och sen via verkstaden för att kolla en sak på baksidan av Biancas smycke. 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar