onsdag 7 maj 2014

Mercury

studier i dag. Jag har liksom läst och bekantat mig med motorn och nu då lite bättre. Jag tycker att jag borde behärska den. Skall ändå nästa vecka läsa på nytt och innan jag kör Terhin till land en tredje gång.

Samtidigt passa jag på att tvätta min tröja. En norsk sak. Först med Vanish och sen med Bio Luvil. På riktigt vet jag inte hur länge jag har haft den men den verka inte speciellt subbig. Jag läste motor, tvätta tröja, läste motor sköljde tröja... Jag tvätta den alltså för hand. Det stod att man skulle göra så.  Jag trodde sen att nu får den då rinna av och rinna vatten på golvet och allt möjligt, men Monsieur var så fiffig att han sa att sätt den i linkous.

Superfiffigt!

Vi for sen till Musta för vi ville ha vin. Dessutom hade Monsieur sett ett recept för ugnspotatis. I princip samma som Oolannin, men det här blev väl nog godare. Jag gjorde dem av Pirkkas råa potisar som skars i klyftor och fick olivolja på sig samt rosmarin, salt och svartpeppar.


Gott med en korv. Den är alltså bränd  -  inte ketchup eller senap    : )

MONSIEUR
ser nu på Karl Lagerfeldt. Snart kommer det en film som heter En profet. Fick fyra stjärnor. 
Borde man se?

I MORGON
städ hemma och på eftermiddagen klippning av buskar och krattning och sånt på gården   : )

2 kommentarer:

  1. Haa-haa-haaaa.... Re; Rubriken på ditt inägg!! När vi sågs här nyligen, nämnde du att du nu skall börja läsa "Mercury"... Heh... Jag min tönt, trodde ju att du tala om julklappsboken "Freddie M". Heh.. nu gick det då upp en talgdank!! Inte menade du DEN boken. Du mena förstås dinn motor-manual... Heh...

    SvaraRadera
  2. Hi hi! Nä, det var min motor : )

    SvaraRadera