tisdag 20 maj 2014

Jag läste motor

och hängde byke och tala med "flickorna" om min gumors en kläd och läste mera motor och förstora en bild av "saken man skall köra med" och gick sen småningom till verkstaden. Jag satt fast låsen på Pörtö-smyckena och fortsatte att  putsa gamla Pörtö-smycken. 

Jag hade inte nånting att sätta på bloggen förutom Syrjänens stenar som jag hitta i verkstadsväskan, så jag beslöt fota en bild av mig.

 Den ser ut såhär!

Och just då hörde jag Aron ropa momi, momi och så titta han in genom fönstret. Jag riktigt hoppa till och så börja jag skratta    :D


Och där var hela slurven:

 Aron.

 
 Mofa.

Caro och Amanda.

Där var dom säkert någå 15 minuter. Aron ville ha Kalles gamla leksaker, men dom är nog alla hos oss nu. Nu finns det bara flickleksaker. Sen gick dom och jag börja städa verkstaden. Och sen till Alepa efter jugurt. 



HÄR DÅ BÅTENS PULPET.
Jag skall skriva upp hur man gör - allt från början till slut. Men om motorn är upplyftad och skall automatiskt sänkas ner... Hmmm, undrar hur man gör då. Ja, nog är där väl en knapp.


Ändå borde jag nog kunna köra, men att styra med vänstra handen och hålla i spaken med högra låter lite komplicerat. Nå, så skall man väl nog inte göra. Undrar nu sen...


Och här då stenarna Syrjänen hämta från Island.



PLÖTSLIGT
kom jag att tänka på en sak. Varför måste jag tvätta håret då på fredag morgonen. Det blev ju jätte råddigt. Lika bra kunde jag ha gjort det på lördag morgonen. Ja ja.

HOPPELUNDA
till lande i morgon på eftermiddagen     : )

2 kommentarer:

  1. om du kan hålla i en ring med vänstar och löda med högra kan du väl styra med vänstra och hålla i en spak med högra.... :)

    SvaraRadera