torsdag 15 maj 2014

En sån idi

man kan vara! I dag på morgonen kom jag plötsligt på att jag kunde ju ha gett min plats åt Caro och Amanda. Mycket bättre kunde jag ha stått. Jag hade ingenting annat än en kamera. Vitsi att man är korkad!!!

Hur som helst fick Caro besked från Folkhäsan att Monica var sjuk. Så Caro passa på att packa alla sina väskor och kom sen hit i typ samma tid som hon brukar från babyrytmiken. Hon skall nämligen i morgon halv ett fara till Riga med tre väninnor och kommer tillbaka på söndan. Sande far till Mäntyharju med Aron och Amanda. Där finns hans familj. Skönt för Caro att vara utan barn tre dagar   : ) Dom andra väninnona har också barn i samma ålder.

FRUKOSTEN
avsluta vi och gick sen ut på en långpromenad. Via Kättärin ut på en åker och in i skogen och sen till ändan av Indiagatan där Vekara finns. 

  Allt det här för tolv euro. Och sjukt fräscht!

På Indiagatan gick vi in till en Ärrä och köpte glass. Intelligent!

Jag kom plötsligt ihåg min en farkkurock med vackra rosenbroderier på ryggen. Jag undrar hur gammal jag var när jag använde den? 20? Caro fick den sen, men hon har inte använt den så mycket så jag bad få den tillbaka. Här är den. Jag tänker börja använda den igen    : )

Vi var väl hemma en halv timme. Mofa dök upp och Caro, Amanda och jag gick efter Aron. Mofa föreslog att han och Aron sku gå ut med trampbilen, men Aron ville hellre kolla datorn. Sedan Wigrens skrynkliga nakkir som blir släta när man kokar dem och potismos till. Och Amanda ja.

 Hon har själv fått äta nyponmos ur glasburk   : )

 Det blev natutvis badibunka.

Här ser hon en citykani.

ARON
och jag byggde sen med legon en stund och nu sover han också. Eller han somna nog för länge sen.


FULLMÅNEN
igår måste jag ju fota.  




CARO
far alltså ganska tidigt och sen kommer väl då Sande efter barnen på eftermiddan.
Få se vad Monsieur och jag hittar på...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar