tisdag 13 maj 2014

Kom iväg

lite sent i dag. Ändå hann jag riktigt bra. Sprang till bussen och tians spårvagn gick efter 3 min så jag var framme t.o.m lite före tio. Och samma system som tidgare. Kaffe och gårdagens Husis och sen fortsatte jag med Pörtö-smyckena.

Nu måste jag öva mig med den här hemska saken. Gasslangen är fästad i en enorm bytta. Apua!

 Här är nätet jag gick efter till verkstaden i går.

Dom här skall jag sen putsa och polera i min egen verkstad. Till vänster mässingpörtö och mässing ring. Till höger nysilverpörtö och silver ring.

Här liksom hela verkstaden.


I DAG
två kunder. Ett par som var liksom typ "heavy" och kolla smycken och väskor och sku väl återkomma. Och sen ett gammalt par från antagligen USA. Mannen ville köpa en grodapins åt frun, men hon var inte speciellt intresserad. Kl 17 gick jag hem.


OCH TITTA
vad jag hitta hos oss!

 En rolig Amanda...

och titta så Aron har blivit stor. Han skall säkert snart till skolan   : )  Dom hade kommit hit för det var lägenhetsvisning hos dem.


MONSIEUR
hade planer på att fara till lande i morgon och gick därför till butiken. Få se. Kanske det regnar. Då far han på eftermiddan. Jag skall ännu vara min sista dag hos Syrjänen. Men å andra sidan: tacka vet jag min egen verkstad   : )


ETT GOTT
Digestivo te´ hämta Carcki och Christer från Spanien. Drack det just. Och i morgon Vårfest på Solhälla. Den börjar 8.30 så med god tur kanske jag inte blir så hemst försenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar