tisdag 6 maj 2014

Jätte slött

när jag inte har någå smyckebeställningar. Jag vet int när jag har varit i verkstaden sist. Antagligen kommer jag att sticka mig dit i morgon och ta lite bollkedar och pörtögjutningar och någå sånt och se vad jag kan göra sen hos Syrjänen. Jag skall vara där alltså fredag och lördag och sen måndag, tisdag och onsdag nästa vecka. Vardagar från tio till fem och lördag tio till två. Ändå sa han att där nu inte är så förfärligt mycke kunder nuförtiden. Och på lördagen kommer sen Monsieur efter mig för vi skall kolla nästsista Henrik Vibskov-utställningen.
Men det viktigaste är att jag lär mig köra Mercuryn. Skall studera broschyrer.

BESÖKTE
min gudmor, men jag gick nog jätte långsamt. Sku efteråt köpa glass i lippakiosken som har öppnat, men jag hade bara en tjusika så jag tänkte att kanske dom int kan växla den. Jag gick till Masurkka efter farbrorknäckebröd åt Monsieur och tantknäckebröd åt mig och där köpte jag en glasspinne. Fortsatte sen att hasa. Visserligen via diverse trähusgårdar och sen fota jag då dom här blommorna.


GFB


 Att plantera tulpaner runt det här trädet var ursprungligen min ide´. Det blev ganska roligt.



PLÖTSLIGT
beslöt jag fota alla min femtitals förkläden. Jag har nio stycken. Äkta femtital. Eller kanske t.o.m fyrtiotal.

Här är dom!



PÅ MORGONEN
sjöng vi för Kalle och nu ringde han att han far till Berlin igen från torsdag till söndag. Sanna sku visst också dit på nån jobbkeikka. Det kommer säkert att gå en hel vecka innan han får lepakkostolen.


THE TRIP
Coogans och Brydons krogresa. En halvtimmes grej som börjar strax. Kanske den är bra? Det är visst en serie. Och sen väljer man då mella Euroviisut eller Lilyhammer. 

Få se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar