måndag 5 maj 2014

Det var visst

typ någå 2006 som min gråstarr upptäcktes och opererades. Det gick sju-åtta år och så fick jag efterstarr. Det har att göra med att jag var ganska ung någå 57. Andras gråstarr upptäcks när dom är åtti. Hur som helst var det nu då min efterstarr som sku opereras. Esko Järvinen är en rolig kirurg och allt var frid och fröjd. Vänstra ögat som jag ingenting såg med är nu fullkomligt klart. Han tog liksom bort imman. Medan högra ögat som inte hade just nån efterstarr alls ser jag suddigt med. Nå, kirurgen kolla och titta och undersökte och sa att där är absolut ingenting, men om det stör ännu om två veckor sku jag ta kontakt. Hoppas det går om!

MONSIEUR
dricker nu också natt-te´så Rauhan Salaisuus tog slut och jag gick för att köpa mera. Alltså ögonkirurgen finns i korvhuset där också te´butiken finns.

SEN TILL STOCKMANN
för att köpa en lepakko-stol som födelsedagsgåva åt Kalle. Han fyller 34   : )   Mannen var lite osäker på när stolen kommer. Dom har nytt datasystem. Han lova höra av sig. I morgon skall vi sjunga för Kalle. Och från delikatessen allt möjligt, men inget apelsinkaffe. Hyllan var tom.

KONTAKTA
min gumor när jag kom hem. Hon var jätte nyfiken på hur operationen hade gått.  Eller vad då operation - det var en laserbehandling. I morgon hälsar jag på henne.


SLUTLIGEN GFB

i solen på köksbordet.


2 kommentarer:

  1. bra att "operationen" gick bra :)

    SvaraRadera
  2. Jo, och hoppelunda blir också högra ögat bra : )

    SvaraRadera