fredag 16 maj 2014

Full hässäkkä

hela morgonen. Antagligen rådda jag till det då jag gick i duschen halv åtta. Vi såg på jälkiviisaat och sen börja jag me frukosten. Aron såg på Biet Maja och fick plocktallrik. Råddigt på något vis. Syrjänen ringde och var helt glad och sa att jag får en tuliainen och också ersättning för mina dagar i hans verkstad.

Caro for då alltså till Riga halv ett och vi gick ut med Aron och Amanda. Aron med trampbil. Tillsvidare kan han inte ännu styra riktigt bra.

Vi gick till Kimmis och Amanda hade somnat. Vi var där kanske en timme och sen ringde Sande att han kan dyka upp kvart över tre så det blev för oss att gå hem och koka gröt åt Aron och nån sorts "vad det var" åt Amanda. Och Sande anlände och här var oerhört råddigt.

Barnen for och jag sku beställa tid hos min ögon läkare och mina samtal for bara runt om i lande och dom förenades hit och dit och till läkarstationen i korvhuset kom jag inte alls. Det var så råddigt!! Nå jag ringer Järvinen på måndag morgon som han sa. 
Sen ringde min gumor och jag tala länge med henne och sen skrev vi ostoslista och for till Musta.

Min man var jätte fiffig. Det hade blivit massor potismos över i går så vi beslöt steka den och så  hitta han igen en gång på sparris. Heh!

Goda stekta potismosbiffar.

STRAX 
kommer Strada eller kanske ett program på Femman. Och sen eventuellt ett avsnitt från min nya Breaking Bad-video. 

"Säsong" 2.


Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar