onsdag 12 september 2012

SUVILAHTIGREJEN
vart vi hade tänkt gå blev inte av för det duggade. I stället läste jag femtielva Husisar från förra veckan. Vi hade lovat avhämta Aron från dagisen före fyra så vi for iväg till Musta före tre. Eftersom vi var ganska tidiga var där ännu många barn kvar. Ändå kom sen föräldrarna småningom. Jag hade lovat Aron att vi kommer med jeep och det lyckades ju eftersom det regna.

GLASS
natutvis först här hemma. Sen nångång efter 18 nakkir och gurka och stekt potis och bröd. 

 Här ses det på Pingu.

 Här leks det med pärlor.

Momi har ritat fin Pingu, men dinosaurien är nog inte så lyckad   : (


CARO 
var på introduktion till sina merkonomstudier. Därför var Aron hos oss. Samma grej i morgon igen. Sen skall hon väl då sköta studierna på egenhand. Santeri som är chef för Habitare kommer att vara upptagen från nu t.o.m hela veckoslutet. Efter typ åtta for Caro och Aron och vi kasta en blick på halvnian.


NÄR VI VAR SMÅ MED TÄTTÄ
besökte vi på Aexandersgatan Fazer som tidigare var Colombia. Jag har kanske berättat det nångång, men vi har ätit där stekta forellstrimlor på rostbröd. Nu när det blev lite sent gjorde vi just såna brön i kväll åt oss. Dessutom med Halloumi och ceasarsalladsås. 

Och ett glas vitt, som Caro brukar säga.



NU ÄR JAG LITE OSÄKER
Jag har förstått att om man har överdrivet mycket kandidater i kommunalvalet kommer ingen att få så mycket röster att den blir invald. Varför skall nu då SFP ha såna massor. Då kan det ju gå dåligt. Eller?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar