torsdag 27 september 2012

INGA BILDER IDAG
hade jag tänkt skriva, men det blev ändå två - av mina Yves produkter. Fota för en stund sen.

STORA MATUPPKÖPET
gjorde vi i Arabia för vi far kanske till lande över veckoslutet. Nu regnar det ju helt ohyggligt, men regnområdet skulle visst söka sig österut under natten.

I GOD TID
for jag in till stan. Vanligen tar jag 69:an och far längs Mannerheimvägen, men nu skulle jag till Yves. Det viktigaste var COTTON SQUARES. Det står så på paketet. Jag vet att man får vaddpads också i andra butiker, men Yves är bäst!

Deo, ansiktstvättgel, duschcreme (Limited edition) och Cotton Squares. Suddig och tråkig bild.

Dessutom denna fantastiska lotterivinst till sommarfesten. En termosmugg!

Bäst att lämna plastet kvar så att folk int tror att den är använd   : )

MASSOR TID
kvar före yogan. Där stod jag i Forum och försökte besluta vad jag skulle göra.  Ett steg hit. Ett steg dit. I mellanåt "tumput". Till slut tog jag tian till Arbis och fördrev tiden där i stället.


YOGAN var ok och jag hann just hem och i duschen och så kom Se-portaget: Est i Finland med Pörtö-Lines Heiki. Det var Heiki på vintern och Heiki i motorrummet och Heiki på sommaren och Heiki med Baba. Han var jätte symppis och saklig.


FÅ NU SE
jag tänker packa allt färdigt. Matuppköp och egna kassar. Så tidigt som vi stiger upp är det ännu mörkt, men man kan ju hoppas på att se lite ljus småningom och inga regnmoln mera.  Det blir i såfall underhållning för er fyra dagar enbart med text. Orange, men det är ju snyggt   : )

2 kommentarer:

  1. Äsh äsh och dubbel äsh!! Glömde se på de programmet och då hade nån tom. tipsat om det på pörtö facebook sida. Int samma sak att se via arenan efteråt :( buu!!

    SvaraRadera
  2. Nå jo åsch! Nog sku jag ju också ha kunnat tipsa :(

    SvaraRadera