onsdag 26 september 2012

IDAG I VERKSTADEN
blev det inga nya örhängen. Jag kom plötsligt ihåg på kvällen att jag för länge sen fört en hög guldörhängen till verkstan. För att knipsa och löda på olika föremål. 

 Det var ju tur. Ringarna här nederst putsa jag och tog i användning.

Kommer jag nu att vara tant en tid?


POLERINGEN
av Bodöhänget var jag inte nöjd med. När jag satt bilden på bloggen såg jag konstigsa ränder på mässingen och finsilverfläckar. Jag hade lite på en timme tid på mig så jag polera hänget på nytt. 

 Nu blev det massor finare!

Jag kom hem. Titta ut genom köksfönstret och såg den här roliga duvan sitta på en gren.Ingen citypulu utan en ringduva (eller skogs).


ARONS DAGIS 
följande. Han ropa momi på långt håll. Ändå får man vara jätte snabb i vändningarna för Aron springer allid ut på gatan. 
Samma system som förr. Glass och BRIO-tåg. Att gå efter Aron var vår idé så mamma passa på att gå på gym. 18-tiden dök hon upp.

Först var Aron inte så innoissa att mamma kom, men tyckte sen att nog måst man väl lite klättra på henne. 19-tiden for dom.


FRITTATA
blev dagens middag. Igen på diverse rester - från veckoslutet. Vi lyssna på "More than 1 2 3" med Isokynä Lindholm och Otto Donner.


I MORGON
väl då ingen verkstad. Vi har planer på att fara til lande fredag morgon. Det betyder stort matuppköp, sedan till Yves och sedan yoga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar