måndag 3 september 2012

IDAG I VERKSTADEN
morgonshift. Kaffe i termos. Och musiken jag lyssna på var Grizzly Bear. Jag har inte spelat deras skivor på hundra år. Jag har tre. Det var riktigt roligt.


ARMBANDET
som var pris i torsdagstävlingen vann ju Caro. Det har nu väntat på amuletten hela sommaren. Caro undra om hon kan få ett peacemärke i stället för "skrot". Det blev färdigt i dag - lämpligt till vår träff.

Men jag visste att det var för långt. Det där med 20 cm stämmer inte alltid. Jag fick det hem tillbaka och skall förkorta det.

VI HADE TRÄFF VID COS
strax efter fyra. Jag stod och titta på den här logon på väggen. Helt otrolig. Vit vägg med svarta "bitar". Ingenting annat.

Resultatet utstående vita bokstäver med mörka skuggor. Duktig grafiker!

Caro hade kollat några plagg hon önska sig. I Alexens H&M köpte vi en beige blazer.  Vi gick också i andra butiker längs Alexen. Jag sökte nånting orange, men hitta inte. Från Lindex köpte Caro en dinosaurie pyjamas åt Aron. Hon skicka senare en bild av honom i pymmen. Han såg glad ut.

När vi steg ut på Mannerheimvägen såg det ut så här. 
Det lär på riktigt ha åskat, men då var vi i Forum. Där hitta Caro en fin vit blus i en butik vars namn jag inte minns.


PUTTE´S BAR & PIZZA
blev födisrestaurangen i år. Först ett glas skumppa, sen pizzan med en skvätt rött. Caro valde pizza med kantareller.

Grattis hör du bara! Nu såg jag ju nog att människan har en töntmin, men det händer ibland att först sen när jag kollar en bild med flere personer ser Caro ut just såhär. 
Ja ja.

Jag beställde en klassik Margherita.Vi åt var sin halva och bytte sen.

Ännu ett par ärenden till Stockmann och sedan olika bussar hem. Nu hade då Caro äntligen fått sina örhängen. Priority-tarra fanns på kuvertet. Det betyder att ett brev skall vara framme följande dag !


SLUTLIGEN
Monsieur ville att jag skulle framhålla att vi inte köpte en ny tv bara för att köpa en ny tv utan den gamla helt enkelt funka inte mera. Det var dessutom nånting med digiboxen.
Och den danska filmen i går var inte "si så där" - den var otäck.


2 kommentarer: