tisdag 4 september 2012

DÄR SATT JAG I LUGN OCH RO
och njöt av mitt kaffe och min frukost. Plötsligt såg jag nånting från ögonvrån.

 Vad i all världen?

Utan att jag märkt hade min fönstertvättare gått ut på balkongen. Han tycker att har man fin utsikt skall fönstret vara rent. Och det är ju bra!


I DAG UTE MED MIN GUMOR
Först till Hagnäs torg. Hon behövde dynvar och en blus. Fina dynvar köpte hon - blusen skall vi återkomma till. Och i Hagnäs hall passa jag på att igen köpa trasiga skinkskivor. Tjocka präktiga skivor tycker jag inte om. Skinkskivor skall vara tunna och trasiga   : ) Jag följde gumor tillbaka till hennes hem på Pohjolagatan och sa adjö.

TILL BODÖ I MORGON
på eftermiddagen. Ville få klarhet i varför jag inte kan uppdatera bloggen med min telefon.  Men först förde jag skinkan till kylskåpet i mitt hem och tog sen bussen till stan. Jag kolla med Sonera att kan det bero på nya laajakaistan att jag inte kan uppdatera, men det trodde mannen inte på. Jag gick till DNA mitt emot. Flickan sa att visa nu hur du gör. Och jag visa och hon såg mesamma att jag inte var inloggad att skriv dit din salasana och vips uppenbara sig verktygsbilderna och allt var frid och fröjd. Tack snälla flicka!

 Glass på Stockmann, strumpor från COS och sen hem.



ÄPPELTRÄDET
framför ingången till vårt hus har massor äppel i år.


 T sa att int kan man äta dem att de är säkert fullla med bly.

Men jag plocka ett och tog det hem och skala det. Lite surt var det, ändå helt gott.


FÖREGÅENDE DAGS INLÄGG
tycks  ibland kräva kommentar. Ofta nånting som ändå stör. Som till exempel gårdagens outfit. Då när jag var ute och fira Caro. Jag borde ju ha haft chinos och orangerandiga Mäntyharju-tunikan. Ja ja.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar