tisdag 8 mars 2016

Mina tossor

beslöt jag att föra tillbaka till ecco. Men jag skulle göra en massa annat också. Jag var i duschen och det blev kaffe och jugurt och semlor som varit i ugnen. Sen satt jag make up och for till stan. I bussen satt jag bredvid en tant som heter Vickan. Hon är ordförande i bibban. Där brukar alltid Monsieur vara. Hon skulle till Arbis efter någon vas. Jag berätta om Kalle och Caro och hon berätta om sina barn. Kalle gick i förskolan på samma klass som Aura. Vi sa sen adjö för jag steg av en hållplats före järnvägsstation. Jag skulle till Tokmanni. Sku ha batterier och en plastflaska till sodastreamern. Där fanns tre plastflaskor i ett paket. Bad att dom sku ringa till Arabia och dom sa att dom har samma sak där. Ja ja. Jag köpte, men vad gör man med dom där två andra...

Sen förde jag mina svarta tossor till ecco. Hon tog emot dem. Var glad. Sen prova jag en massa andra tossor. Beslöt sen köpa ett par svarta som var större. Jag skall fota dem i morgon.

Gick sen till Yves där jag sku köpa ämne att ta bort makeupen med. Men det hadde dom inte mera. Bara en konstig tub som innehöll 125ml. Den som jag hade förr innehöll 200ml. Höh! Nå, jag köpte nu ändå. Den var dyr...

For opp till Stockmanns åttonde och åt god jordgubbsglass! Sen till delikatessen och köpte bröd och två hönsben åt Monsieur som var billiga och sen två ostar som kosta 3 och nånting per styck liksom 8€ kg och sen en ärtsoppa och sen for jag hem. Monsieur hade farit til Arbis. Jag packa upp och satt mina tossor på mig. Riktigt fina!

Småningom kom Monsieur och jag laga min ärtsoppa och satt vid bordet i vardagsrummet och läste print&media. Monsieur åt sin ärtsoppa i köket. 

Det kom nu int sen någå från tv... 
Såg lite på tians nyheter och nu bloggar jag.

Adjö!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar